#آموزشی

پوست پرتقال طلاست؛ آن را دور نریزید.

پوست پرتقال دارای ویتامین‌های C و B1 و فولیک اسید ، فلاوونوئید ، آلفاکاروتن و بتاکاروتن است.

دارای خواص ضد می ، ضد ویروسی ، ضد باکتری و نیز ضد التهابی است.

پوست پرتقال مرکز تجمع بسیاری از خواص از جمله خواص آنتی‌اکسیدانی و آنزیم‌های اساسی است که در خود پرتقال کمتر وجود دارد.

باعث تقویت سیستم هاضمه شده و نیز نفخ و حالت تهوع را از بین می‌برد.

 

چطور استفاده کنیم:


پوست یک پرتقال را در مقداری آب (حداقل یک لیوان) 15 دقیقه بجوشانید و با افزودن اندکی عسل میل کنید. در صورت تمایل می توانید دارچین هم به آن بیفزایید.

می توان رنده پوست پرتقال را در انواع سس سالاد استفاده کرد

می توان با پوست پرتقال مربا تهیه کرد و آن را مصرف کرد

#دمنوش_پرتقال_نیوشانیک

#بهبود_کیفیت_زندگی

#فهیمه_وظیفه‌دان

@fVAZIFEDAN


مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
عکس آقای خامنه ای

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

دیجی استور آدامس با طعم کروکودیل آموزش خیاطی و طراحی شرق تهران غیر معمولی شد... سایت شخصی سپهر حسین زاده کلر دنیای از خوشمزه ها خیاطی زن روز